Claudia's Blog

 

Postat in - 23.04.2017 17:10:25   (2 comentarii / 1624 vizualizari) 598 likes

Cauta obiecte - Joc de Paste

Am pregatit o fisa cu mai multe obiecte care aveau legatura cu sarbatoarea Pastelui. I-am intrebat pe copii care este evenimentul de care se leaga fiecare obiect de pe fisa. Dupa ce am discutat despre asta, am dat fisa copiilor si ei au inceput sa caute obiectele de pe fisa. Cand le gaseau, le puneau toate pe masa si bifau casuta corespunzatoare obiectului gasit.

Pe fisa au avut ramuri si magarus - intrarea lui Isus in Ierusalim; paine si pahar - Cina cea de taina; Monede - Iuda il vinde pe Isus; sabie - Petru taie urechea robului marelui preot in gradina Ghetsimani si Isus o vindeca; ciocan, cuie, sfoara - rastignirea lui Isus pe cruce; prosop - ne-a dus cu gandul la doua evenimente: Isus spala picioarele ucenicilor si trupul lui Isus a fost infasurat in panza si pus in mormant; piatra - in fata mormantului Domnului Isus a fost pusa o piatra mare si soldatii pazeau mormantul.


Img

Img

Img

Ti-a placut postarea? Click pe butonul de LIKE:

  ADAUGA UN COMENTARIU:         
  Numele tau:

Eu am facut fisa, asa ca poti sa o downloadezi linistita. Apesi click dreapta pe ea, alegi Save image as... si specifici unde sa o salveze in calculatorul tau.

Claudia, 03.05.2017 17:53:45

Foarte interesant! Si eu as vrea fisa de lucru pe care ai folosit-o. Cum as putea sa fac rost de ea? Ai activitatii foare faine, eu m-am inspirat de aici, mersy mult.

Mariana Ripan, 03.05.2017 14:23:17