Claudia's Blog

 

Postat in - 06.10.2016 13:23:53   (0 comentarii / 1113 vizualizari) 516 likes

Concurs

Am petrecut o dupa-masa plina de rasete si voie buna cu copiii, punandu-i sa faca intrecere in diferite moduri.

Pentru inceput am vrut sa facem o cursa de alergare cu sacul. Le-am dat la fiecare cate o fata de perinita( pentru ca nu am avut saci) si cursa a inceput...


Img

Img

Pentru a doua cursa, trebuia sa fuga ca paianjenii. Pentru ca sa fie mai usor pentru Emi (el fiind mai mic cu doi ani si jumatate), el avea voie sa fuga cu mainile in fata, iar O. cu mainile in spate.


Img

Fiecare avea trei mere pe care trebuia sa le transporte in cutia din partea cealalta, tinandu-le intre genunchi. Proba asta li s-a parut tare grea pentru ca marul nu prea vroia sa stea intre genunchii lor. Cutia la care trebuia sa ajunga E. era mai aproape, pentru ca el era mai mic.


Img

Img

Pentru urmatoarea proba au primit fiecare cateva mingiute mici si o lingura. O. trebuia sa transporte mingiutele cu lingura, tinand lingura in gura, iar E. transporta mingiutele tinand lingura in mana.


Img

Img

In urmatoarea intrecere au fost legati la picioare si trebuiau sa se deplaseze asa dintr-o parte in alta.


Img

Img

Le-am dat apoi cate o cutie cu patru mingi si au transportat mingile de la start pana la cutia goala, tinand mingile sub barbie. Nu aveau voie sa le tina cu mana, dar mingile le-au cam dat batai de cap ca tare des cadeau :)


Img

Img

Apoi au folosit cate o perinita pe care au numit-o barcuta si s-au intrecut sa vada cine ajunge cel mai repede la mal. Stateau in genunchi pe perne si cu mainile se impingeau in fata.


Img

Ultima proba a starnit o multime de rasete si galagie pentru ca trebuia sa transporte mingi de la o cutie la alta, fiind incaltati cu papuci cu toc.


Img

Img

Nimeni nu a fost prea curios la sfarsit cine dintre cei doi concurenti: domnul Portocaliu sau domnul Rosu, a castigat cu adevarat. Amandoi au primit premiu: cateva bombonele Haribo, de care au fost foarte incantati.

Ti-a placut postarea? Click pe butonul de LIKE:

  ADAUGA UN COMENTARIU:         
  Numele tau: