Claudia's Blog

 

Postat in - 16.09.2014 10:18:37   (0 comentarii / 2173 vizualizari) 568 likes

Dumnezeu a creat lumea

Img

Genesa 1-2

Am imprumutat o carte din flanel care are pe fiecare pagina scene din Biblie si este foarte apreciata de copii. Am folosit aceasta carte la inceputul lectiei si l-am rugat pe Emi sa aseze fiecare obiect la locul potrivit, tinand cont de ziua in care a fost creat de Dumnezeu. Avea de asezat lumina, un nor, un pom, soarele, un peste, un leu si o biserica.

Pentru Octavian am pregatit cateva cartonase pe care era desenat ce a creat Dumnezeu in fiecare zi. Le-am lipit pe fiecare pe cate un betisor si am scris pe alte cartonase versetele din biblie in care este prezentat ce a fost creat in fiecare zi. Octavian avea toate cartonasele cu numere in fata lui. Eu ii citeam un verset si el imi arata cartonsaul cu ziua la care se referea versetul.
Ideea am luat-o de AICI


Img

Img

De AICI am tiparit o fisa pe care Octavian trebuia sa uneasca numarul zilei cu ceea ce a fost creat atunci.


Img

Un alt joc care i-a placut mult lui Octavian si pe care l-am jucat de vreo 4-5 ori a fost Memory Game cu zilele creatiei. Am facut sapte cartonase cu numerele de la 1 la 7 si alte sapte cartonase cu ceea ce a fost creat in fiecare zi. Toate cartonasele erau aranjate cu fata in jos si pe rand intoarceam doua cartonase. Daca erau pereche (adica numarul zilei si ceea ce a fost creat in ziua respectiva), perechea era luata de cel care le-a intors. Daca nu erau pereche, se intorceau la loc, cu fata in jos. La sfarsit, cine avea cele mai multe perechi, era castigator.
Imaginile le-am printat de AICI.


Img

Img

Pentru o alta activitate, care a avut un rezultat foarte dragut, am pregatit sapte cartonase din care am decupat primele sapte cifre. Pe fiecare, Octavian a lipit ceea ce a creat Dumnezeu in ziua respectiva.


Img

Img

Img
Ti-a placut postarea? Click pe butonul de LIKE:

  ADAUGA UN COMENTARIU:         
  Numele tau: