Claudia's Blog

 

Postat in - 08.03.2015 12:49:31   (0 comentarii / 1482 vizualizari) 643 likes

Perechi senzoriale

Img

Pentru acest joc am folosit cinci baloane verzi si cinci baloane maro. Cu ajutorul unei palnii am umplut baloanele cu diferite lucruri. Am pus intr-un balon verde si intr-unul maro orez, in altele doua am pus pietricele, in altele doua am pus sare mai grunjoasa, in altele am pus faina si in ultimele doua am pus apa. Le-am legat la capat si le-am dat copiilor sa faca perechi dupa felul cum se simt in maini. In fiecare pereche era un balon verde si unul maro.
Nu ma asteptam ca Emi sa inteleaga asa de repede ce are de facut. Am cautat odata perechile impreuna cu el si apoi nu a mai avut nici o problema sa le gaseasca singur.
Erau putin mai dificil de diferentiat baloanele in care era faina si cele in care era apa si baloanele in care era orez si cele in care era sare. Oricum, existau diferente si copiii au facut corect perechile.

Am mai facut cu Octavian activitati asemanatoare. Perechi facute dupa miros si dupa zgomotul pe care le fac. Le gasiti AICI - Perechi zgomotoase si AICI - Perechi parfumate


Img

Img
Ti-a placut postarea? Click pe butonul de LIKE:

  ADAUGA UN COMENTARIU:         
  Numele tau: