Claudia's Blog

 

Postat in - 05.08.2014 22:47:02   (0 comentarii / 500 vizualizari) 267 likes

Puzzle

Img

Lui Octavian i-a placut sa faca puzzle de cand a fost mic si am incercat cat am putut sa il incurajez sa se joace cu puzzle-uri.

Am realizat cateva puzzle-uri de potrivire : un set de puzzle simplu cu obiecte si forme geometrice, un altul in care trebuie gasit detaliul fiecarei imagini si un set cu mijloace de transport. Acestea le rezolva inca inainte de a implini 2 ani.

Img

Am gasit un puzzle cu personaje din desenele animate cu Winnie de Pooh. E un puzzle in care trebuie sa gaseasca piesele de o anumita culoare si sa le puna impreuna. Sunt 6 culori si Octavian se juca cu el cu cateva luni mai inainte de a implini 3 ani.

Img

Am mai confectionat cateva puzzle-uri cu imagini din desene animate pe care le-am tiparit la imprimanta si apoi le-am lipit pe un carton. Fiecare imagine am taiat-o in trei. Le amestecam pe toate si Octavian cauta piesele din fiecare imagine si le punea impreuna.

Img

Img

In afara de acestea mai avem si alte puzzle-uri primite sau cumparate pe care le folosim ca sa il tina ocupat pe Octavian atunci cand suntem undeva si trebuie sa stea linistit pentru un anumit timp.

Ti-a placut postarea? Click pe butonul de LIKE:

  ADAUGA UN COMENTARIU:         
  Numele tau: