Claudia's Blog

 

Postat in - 10.09.2014 21:57:36   (0 comentarii / 1117 vizualizari) 569 likes

Puzzle pentru bebelusi

Img

Emi petrece timp aproape in fiecare zi facand puzzle. Cele mai simple sunt puzzle-urile incastru cu imagine corespondenta. Avem doua din acestea si lui Emi ii plac mult.


Img

Img

Un alt puzzle incastru pe care Emi il face destul de usor este unul cu animalute. Le aseaza la locul potrivit tinand cont de forma.


Img

Cand era Octavian mic am confectionat din carton, cateva puzzle-uri din doua piese. Octavian s-a jucat mult cu ele si acum se joaca Emi. Amestecam toate piesele si apoi el le ia pe rand si cauta piesa care lipseste.


Img

Img

Un alt tip de puzzle pe care l-am facut tot pentru Octavian este "imagine si detaliu". Emi se descurca destul de bine si cu acesta.


Img

In urma cu ceva vreme am cumparat un puzzle pentru bebelusi cu 2, 3 si 4 piese. Deocamdata Emi aseaza corect piesa din mijloc. Pentru cele cu mai multe piese ii este destul de greu sa le uneasca.


Img

Mai avem trei puzzle-uri de 4 si 5 piese. Ca sa le faca pe acestea, Emi are nevoie de ajutor, dar ii place mai ales cel cu tigru.


Img

Am primit un joc care contine o cutie cu piese din lemn ce ne permit sa imbracam sase ursuleti. Emi inca nu stie sa potriveasca hainutele, dar stie unde este locul capului, al mainilor si al picioarelor. Fiecare ursulet are o alta expresie a fetei si cateodata mai discutam despre asta si incercam sa ii imitam.


Img

Img
Ti-a placut postarea? Click pe butonul de LIKE:

  ADAUGA UN COMENTARIU:         
  Numele tau: