Claudia's Blog

 

Postat in - 22.01.2017 16:18:50   (4 comentarii / 2166 vizualizari) 744 likes

Dumnezeu este Sfant si Drept

Le-am spus copiilor ca vom lipi in comoara inca doua insusiri ale lui Dumnezeu: Sfant si Drept. I-am intrebat daca stiu ce inseamna cuvantul Sfant. Nu prea stiau. Le-am spus ca sfant inseamna curat, fara pacat. Dumnezeu este Sfant, El nu poate pacatui, El uraste pacatul. Cerul este un loc sfant in care nu poate intra nimic pacatos. Dar noi oamenii, cum suntem? Noi suntem pacatosi. Pentru ca Dumnezeu este Drept, El nu poate sa treaca cu vederea pacatul. Daca am pacatuit, trebue sa fim pedepsiti. Cum putem sa ajungem in cer daca suntem pacatosi? Dumnezeu a gasit o solutie pentru aceasta problema. Domnul Isus a venit si a murit rastignit pe cruce si astfel El a primit pedeapsa in locul nostru. Daca noi credem in El si ne cerem iertare pentru pacatul nostru, El ne iarta si sangele Lui ne curateste de orice pacat. Asa putem fi si noi sfinti si astfel putem ajunge in cer.
Din Biblie noi invatam cum vrea Dumnezeu sa fim. Daca incalcam o singura porunca, inseamna ca am pacatuit si pacatul ne desparte de Dumnezeu. Ca sa inteleaga copiii mai bine, am facut din hartie un lant si pe fiecare veriga am scris una din cele zece porunci. Am pus lantul intre Dumnezeu si om. Daca una din verigi se rupe, atunci omnul nu mai este legat de Dumnezeu. Cand pacatuim noi trebuie sa venim repede si sa Il rugam pe Dumnezeu sa ne ierte ca relatia noastra cu El sa se repare.


Img


Am listat pentru fiecare cele zece porunci si le-am repetat de cateva ori si am discutat despre ele.


Img


Img

Dupa aceea le-am dat un set cu biletele pe care scriau diferite fapte bune sau rele. Ei au lipit fiecare biletel cu fapte bune langa fata zambitoare si pe cele rele le-au lipit langa fata suparata.


Img


Img

Img

La sfarsit au pus in comoara cele doua insusiri despre care am vorbit: Sfant si Drept


Img

Img

Pe langa cantarile din saptamana trecuta am mai invatat cantarea 'Sfant e, sfant si mare, sfant e Dumnezeu'.

Ti-a placut postarea? Click pe butonul de LIKE:

  ADAUGA UN COMENTARIU:         
  Numele tau:

Multumim Damaris!

Claudia, 06.06.2017 17:15:19

Felicitari,Claudia!Esti o mamica model,imi plac ft mult lectiile cele faci cu copilasi tai!Fiti binecuvantati ca sunteti minuntati!

damaris, 06.06.2017 16:43:55

Multumesc mult!

Claudia, 24.01.2017 13:15:55

Claudia ești extraordinara...mai rar mămici ca tine! Felicitări!

, 23.01.2017 19:25:21