Claudia's Blog

 

Postat in - 05.08.2014 23:06:40   (0 comentarii / 1027 vizualizari) 520 likes

Tobogan improvizat

Img

Am luat o scandura si am asezat-o cu un capat pe fotoliu sau pe un teanc de carti. Copiii au inceput sa mearga pe ea in sus si in jos, in patru labe, dar au incercat si in picioare. Au folosit-o ca si tobogan pe care se dadeau ei sau pe care dadeau drumul la mingi, masinute sau alte jucarii.


Img

Img

Img

Uneori luam pernele de la fotolii sau buretele de la canapea si le asezam in asa fel incat sa se poata catara pe ele. Ei se bucura sa isi consume energia astfel si jocul dureaza destul de mult. Chiar daca ei sunt foarte ocupati, eu nu pot sa fac nimic altceva in timpul acesta pentru ca trebuie sa fiu foarte atenta ca ei sa nu se loveasca.


Img

Img

Pernele de la fotolii le mai folosim si pentru a sari pe ele. Se urca pe canapea sau pe fotoliu si sar pe perne. Octavian incearca sa isi puna perna cat mai departe sa vada cat de tare poate sa sara. Cand sunt amandoi, distractia e mai mare. Stand in genunchi pe canapea, Octavian se da peste cap si cade pe perna si Emi vrea sa faca la fel ca el, asa ca trebuie sa stau langa el si sa il rostogolesc.
Jocul stimuleaza muschii, articulatiile, echilibrul si reflexele de cadere.


Img

Img
Ti-a placut postarea? Click pe butonul de LIKE:

  ADAUGA UN COMENTARIU:         
  Numele tau: